Daily offers ook wel dagelijkse aanbiedingen genoemd

Daily offers zijn toch gewoon dagelijkse aanbiedingen?

daily offers zijn gewoon dagelijkse aanbiedingenHe hallo leuk dat er weer bent. Vandaag wil ik het hebben over ons zoekgedrag in Google. Dat is misschien op het eerste gezicht een beetje vreemd aangezien mijn website draait om het pakken van voordeel aan de hand van dagelijkse aanbiedingen. Maar ik vind het nogal bijzonder hoeveel Engelstalige zoektermen worden gebruikt om Nederlandse websites te bereiken. Neem bijvoorbeeld de zoekterm waarmee jij hier bent terecht gekomen, daily offers.

Wanneer je er goed over nadenkt is het toch een beetje vreemd dat we de engelse taal gebruiken om een Nederlandse website te vinden. Waarom heb jij niet gezocht op het woord dagaanbiedingen of de woorden dagelijkse aanbiedingen? Waarschijnlijk heb jij er helemaal niet over nagedacht en kwam deze zoekterm het eerst in je op. Ik ga het dus even kort hebben over welke zoektermen wij gebruiken, zit jij daar niet op te wachten? Klik dan op de knop boven het artikel en ga lekker op koopjesjacht. Want, dat is toch het belangrijkste op deze website.

Welke zoekterm gebruiken wij en waarom?

Het is een duidelijk feit dat we allemaal op een andere manier zoeken naar wat we willen hebben. De een gebruikt gewoon Nederlandse woorden en de ander gebruikt liever Engelse woorden. Het feit dat we steeds meer Engels gebruiken, komt denk ik omdat Engels steeds meer ingeburgerd is. En daarvan uitgaande is het dus helemaal niet zo gek. De een zoekt dus gewoon op dagelijkse aanbiedingen en de ander op daily offers.

Het komt allebei op hetzelfde neer, maar de zoekresultaten zijn totaal anders. Dus waar de ene zoeker gezellig bij mij terecht komt, komt de ander op een totaal andere website terecht.

Wat wil je vinden?

Wanneer we wat zoeken, willen we ook wat vinden. Dat is voor iedereen een duidelijk verhaal. Dus wanneer jij zoekt op “daily offers”wil jij ook daily offers te zien krijgen. Maar waarom zoeken wij niet nog exacter? Wanneer ik in het dagelijks leven iets zoek roep ik ook niet 1 woord in de hoop dat ik dan vindt wat ik zoek. Nee, ik gebruik meerdere woorden om duidelijk te maken wat ik zoek. Waarom we dat online niet doen? Gemakzucht, denk ik. Wanneer ik met het zoeken op 1 woord krijg wat ik zoek waarom zou ik dan meerdere woorden gebruiken?

Wanneer wij dagaanbiedingen willen vinden dan zoeken wij op dagaanbiedingen. Je zou ook eens kunnen proberen Google duidelijk te vertellen wat jij wilt. Probeer maar eens de woorden Ik wil dagaanbiedingen. Je krijgt dan een heel ander resultaat dan wanneer je alleen het woord dagaanbiedingen gebruikt, maar je bent wel duidelijk in wat je wilt.

Tot slot

Ik heb weer genoeg gekletst, wanneer je bent blijven lezen dan bedank ik je daarvoor. Maar, nu is het tijd om datgene te doen waar je hier voor kwam. Je was immers op zoek naar daily offers en die zijn natuurlijk gewoon te vinden op mijn website. Het is alleen zo dat ik ze over het algemeen dagaanbiedingen noem, maar ja het allemaal een pot nat.

Ik zou zeggen ga op jacht en pak vandaag nog JOUW voordeel met een top deal. Kun je vandaag niet vinden wat je zoekt? Wees op een ander moment weer van harte welkom.

Met vriendelijke groet, Duppie