Home » Artikelen » Dagaanbiedingen website Voordeeluitjes

Dagaanbiedingen website Voordeeluitjes

dagaanbiedingen website VoordeeluitjesEr lekker even tussenuit, alleen of met je gezin? Dan zeg ik, Voordeeluitjes.nl. Ja, ik kan er een lang verhaal van maken, maar Voordeeluitjes heeft gewoon heel goede en vooral voordelige mogelijkheden om er lekker een paar dagen tussenuit te gaan. Het bedrijf Voordeeluitjes.nl is uitgegroeid van een klein huiskamer bedrijfje tot een grote onderneming met 110 ondernemers. Op de website zijn heden ten dage ruim 7500 aanbiedingen te vinden. Het aanbod van Voordeeluitjes is heel divers zodat vrijwel iedereen zijn of haar favoriete voordelige uitje zou moeten kunnen vinden.

Vanuit het grote aanbod dat zij dagelijks hebben selecteren zij dagelijks een paar bijzondere aanbieidngen. Deze speciaal geselecteerde aanbiedingen worden de wereld in geslingerd als dagaanbiedingen. Deze dagaanbiedingen zijn natuurlijk terug te vinden in het dagaanbiedingen overzicht van Ikwildagaanbiedingen.nl. Maar, volgens mij is het wel duidelijk dat Voordeeluitjes.nl interessant is voor wanneer jij voordelig op pad wil, maar wat zeggen klanten van Voordeeluitjes.nl online over hen? In het tweede gedeelte van deze blog gaan we kijken naar de reviews op verschillende review websites.

Reviews Voordeeluitjes.nl

Wanneer naar de website van Voordeeluitjes.nl gaat valt links bovenaan de website te lezen dat 96% van de klanten Voordeeluitjes aanbeveelt. We gaan nu eens kijken wat er over hen te vinden valt op diverse review websites. Klopt het beeld wat zij zelf schetsen op de eigen website of kunnen we dat wat nuanceren? We gaan het zien en daarbij kijk ik niet naar 1 enkele review website, maar probeer er toch minimaal 2 te bespreken.

Trustpilot.com

Als eerste ben ik een kijkje gaan nemen op de meest bekende review website, Truspilot.com. Er zijn daar op het moment dat ik ben gaan kijken 366 consumenten geweest die een beoordeling hebben gegeven. Het beeld is niet geheel positief, 38% geeft 5 sterren en 26% 4 sterren, dat is positief te noemen. Maar, er is ook 26% die slechts 1 ster geven en dat is best fors te noemen. Een heel positief punt dat mij opvalt is dat Voordeeluitjes goed bezig is met het reageren op de negatieve en positieve reviews. 100% is het reactie percentage op negatieve reviews en dat is zeer bewonderenswaardig. Hiermee geven ze mij wel het idee dat zij er alles aan doen om negatieve ervaringen om te draaien.

Feedbackcompany.com/nl

Als tweede ben ik gaan kijken op de review website Feedbackcompany.com. Ten eerste zien we daar gelijk dat er daar veel reviews over Voordeeluitjes.nl te vinden zijn. Ruim 5200 reviews en een score van 8 uit de 10 en dat is natuurlijk een mooi resultaat. Verder is ook gelijk te zien dat 94% van de beoordelaars daar Voordeeluitjes.nl aanbeveelt bij anderen. Op Feedbackcompany.com zien wij een positief beeld over Voordeeluitjes.com.

Kiyoh.com

Kiyoh.com is ook een review website die ik veel tegenkom. Net als Trustpilot.com is Kiyoh.com ook een populaire review website waar vele reviews te vinden zijn. Zo zijn er hier heel veel reviews te vinden over Voordeeluitjes. Met ruim 92.00 reviews spant Kiyoh.com zeker de spreekwoordelijke kroon. En het gemiddelde cijfer is indrukwekkend te noemen met zoveel reviews en met een 8.2 uit de bus komen is goed te noemen. Het is dan ook niet gek dat 89% van de beoordelaars op Kiyoh.com Voordeeluitjes.nl aanbeveelt bij familie en vrienden.

Nederlandreview.nl

Tot slot heb ik ook nog even gekeken op review website Nederlandreview.nl. Daar zijn aanzienlijk minder reviews te vinden en het beeld is ook meer verdeeld. Wanneer je even snel door de beoordelingen heen scrolt zie je al gauw dat de goede en slechte ervaringen elkaar afwisselen. Misschien dat er iets meer slechte reviews te vinden zijn. Het is dan ook niet gek dat slechts 45% van de beoordelaars Voordeeluitjes.nl aanbeveelt bij anderen.

Conclusie

Ik hoop dat jij hier wat mee kan, misschien helpt het bij het maken van een beslissing en misschien ook helemaal niet. Wanneer je reviews belangrijk vindt is het belangrijk ook goed te kijken naar wat mensen zeggen. Zo zag ik in het verhaal van Voordeeluitjes.nl dat er aardig wat reviews tussen staan die meer gingen over het hotel dan over Voordeeluitjes.nl. Een saai en of slecht hotel is niet direct de schuld van Voordeeluitjes.nl. Het enige wat je voordeeluitjes daarin kan verwijten is dat ze zo een hotel beter hadden moeten checken. Het zegt verder niets over de betrouwbaarheid van Voordeeluitjes.nl.

Ik persoonlijk beoordeel Voordeeluitjes.nl als betrouwbaar en dat doe ik uit eigen ervaring en dat maak ik op uit de reviews online.

Met vriendelijke groet, John

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.