Home » Artikelen » Dagaanbiedingen website Shavesavings.com

Dagaanbiedingen website Shavesavings.com

dagaanbiedingen website ShavesavingsShavesavings.com is de webwinkel waar jij terecht kan voor al jouw scheerbenodigdheden en dat ook nog eens met korting. Op shavesavings vind jij alle grote merken waar het gaat om scheerspullen. Sinds de oprichting van Shavesavings.com in 2005 kun jij bij Shavesavings.com alles vinden voor een glad scheerresultaat. Alle grote merken op het gebied van scheren zijn dagelijks met korting te vinden op de website. Denk aan merken als Wilkonson, Gillette, Nivea men en de Vergulde hand.

De aanbiedingen van Shavesaving zijn ook te vinden op deze website, de dagaanbiedingen zijn dagelijks te vinden in het dagaanbiedingen overzicht. Maar goed, ik kan een lang verhaal houden over deze partner, maar het lijkt mij beter om eens te gaan kijken wat klanten te zeggen over Shavesavings.com. In het vervolg van deze blog kijk ik naar wat klanten online schrijven op diverse review websites.

Reviews Shavesavings.com

Om een goed beeld neer te zetten wat de algehele mening is over Shavesavings.com is het goed om naar meerdere review websites te kijken. Ik heb nu meerdere korte blogs geschreven over reviews van dagaanbiedingen websites en heb ontdekt dat de verschillende meningen nog al kunnen verschillen bij de diverse review sites. Voor Shavesavings.com bekijk ik de reviews van twee review websites, Truspilot.com en Beslist.nl.

Trustpilot.com

Nou, ik zal gelijk maar met de deur in huis vallen, op review website Trustpilot.com is gelijk bij het openen te zien dat men erg positief gestemd is. Ik kan hier een heel lang verhaal gaan houden, maar het is een duidelijk verhaal. Op basis van ruim 19.00 reviews geeft slechts 1% 1 ster en 80% geeft de volle 7 sterren. Op basis van de reviews die hier te lezen zijn kunnen we niet anders dan zeggen dat Shavesavings de zaakjes goed voor mekaar heeft. Wat wel opvalt de meeste reviews zijn in het Engels.

Beslist.nl

Dan gaan we nu kijken naar de review score op Beslist.nl. Ook hier wordt ik gelijk heel blij van de goede score die gelijk bij het openen van de website te zien is. Hier zijn ruim 15.00 reviews geschreven en de grote meerderheid is meer dan positief. Wanneer je gaat kijken op Beslist.nl zie je niet een een statistieken overzicht dat is wel jammer. Wel is het makkelijk om de reviews te lezen en ja, daar zien we toch echt een heel positief beeld. Een minpuntje van de reviews op Beslist.nl is dat ze allemaal meer dan een jaar geleden geschreven zijn.

Conclusie

Ja, wat kan ik zeggen? Wanneer ik af ga op deze twee review websites kan ik niet anders dan positief zijn. Shavesavings lijkt haar zaakjes goed op orde te hebben. Ik kan dan ook niet anders dan Shavesavings aan te raden bij iedereen die op zoek is naar korting op scheer spullen. Op de vraag is Shavesavings betrouwbaar kan ik op basis van de reviews niets anders antwoorden dan, ja zij zijn betrouwbaar.

Met vriendelijke Groet, John

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.