Selecteer een pagina

Home » Artikelen » Dagaanbiedingen website iBOOD

Dagaanbiedingen website iBOOD

dagaanbieding website  iboodInternet’s best online offer daily, dat is waar iBOOD voor staat. Elke dag de beste dagaanbiedingen online zetten zodat jij er van kan profiteren, dat is wat iBOOD.com elke dag doet. Persoonlijk vind ik de dagaanbiedingen van iBOOD altijd interessant om te bekijken, negen van de tien keer zijn het gewoon aanbiedingen van kwaliteit. Een pluspunt van de dagaanbiedingen van iBOOD is, dat het elke dag weer anders en veelzijdig is. Ik heb het idee dat iBOOD goed door heeft dat zij met hun dagaanbiedingen meerdere mensen in een keer kunnen bereiken. Het veelzijdige aanbod dat zij elke dag weer live zetten spreekt een brede doelgroep aan.

Dagaanbiedingen website iBOOD.com is een volwaardige webwinkel met dit verschil dat alles er in de aanbieding is. Het aanbod op de website is groot, jij kunt er terecht voor sportartikelen, drogisterij artikelen, maar ook voor de inrichting van je huis zijn er regelmatig aanbiedingen te vinden. Met een groot aanbod is het ook vrij logisch dat er veel klanten zijn. Deze klanten hebben allemaal een mening en die delen sommigen op review websites. Hieronder zal ik een kleine blink geven op wat de score van iBOOD is op review websites.

Reviews iBOOD

Na de komst van webwinkels op het internet kwamen er ook al gauw review websites online. Op deze review websites kunnen klanten een beoordeling geven over de webwinkel waar zij wat hebben gekocht. Zo zijn er ook reviews te vinden online over iBOOD. Als eerste heb ik gekeken op Trustpilot.com, daar zijn op het moment dat ikdeze blog schrijf ruim 50.000 reviews te vinden. 67% van de ruim 50.00 beoordelaars is zeer tevreden en geeft iBOOD vijf sterren. Slechts 7% is in het geheel niet tevreden en geeft slechts 1 ster aan iBOOD.

Wanneer we verder gaan kijken naar de statestieken zien wij dat iBOOD op 98% van de negatieve berichten reageert. Dit laat dan weer zien dat zij niet doof zijn voor negatieve reviews.

Met vriendelijke groet, John

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.