Selecteer een pagina

Home » Artikelen » Dagaanbiedingen website Dealdonkey

Dagaanbiedingen website Dealdonkey

dagaanbieding website DealdonkeyDealdonkey is een dagaanbieidngen website bij uitstek, elke dag zo rond een uur of elf verschijnen er nieuwe dagaanbieidngen. De webwinkel Dealdonkey is in 2011 online gegaan en is sindsdien niet meer weg te denken in dagaanbiedingen wereld. De dagaanbiedingen van Dealdonkey zijn vanzelfsprekend, op het moment van schrijven te vinden in het dagaanbiedingen overzicht van deze website.

Dealdonkey is geen groot bedrijf, een klein team van gespecialiseerde mensen staat dagelijks tot jouw dienst. Zij zorgen er dagelijks voor dat er verrassend voordelige aanbiedingen voor je klaar staan. Het team zorgt er dus zelf elke dag weer voor dat jij blij wordt van de dagaanbiedingen van Dealdonkey. Nou is het natuurlijk de vraag of consumenten blij worden van de aanbiedingen van Dealdonkey en daarom kijken we in het vervolg naar de review status van Dealdonkey.

Dealdonkey Reviews

Het mag duidelijk zijn dat er genoeg reviews te vinden zijn online over Dealdonkey. Even Googelen geeft dan ook al snel een beeld van hoe zijn er bij de consument voor staan. Ik pak de eerste drie niet betaalde resultaten waar reviews over deze webwinkel te vinden zijn. Trouwens je hoeft nog niet eens op links te klikken om te zien dat de review score van Dealdonkey over het algemeen zeer positief is.

Ik begin met review website Trustpilot.com, wanneer we link openen zien we gelijk dat de meeste beoordelingen over Dealdonkey positef zijn. Maar liefst 73% heeft vijf sterren gegeven en slechts 5% geeft 1 ster. Deze cijfers zijn op basis van 1.171 beoordelingen op het moment dat ik dit schrijf.

Ook review website Kyoh laat een positief beeld zien. Met 8.471 beoordelingen komt dealdonkey uit op een totaal score van een 8.7 en 94% van de beoordelaars raadt Dealdonkey aan bij anderen.

Tot slot heb ik ook even snel gekeken op Nederlandreview.nl. Wanneer je op de link klikt en de website opent zie jij ook daar gelijk een positief beeld met een gemiddelde score van een 9.

Vergeet niet dat er altijd negatieve reviews zullen zijn, er gaat overal wel wat mis. Waar mensen werken worden fouten gemaakt dat is nou eenmaal zo.

Vriendelijke groeten John

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.