Home » Artikelen » Dagaanbiedingen website 1Dagactie

Dagaanbiedingen website 1Dagactie

dagaanbieding website 1dagactieIn een online dagaanbiedingen overzicht mag de dagaanbieding van 1Dagactie niet ontbreken. Elke dag een nieuwe dagaanbieding waar jij jouw voordeel mee zou kunnen doen. Al vanaf de eerste dag staat de dagaanbieding van 1dagactie dan ook in het dagaanbiedingen overzicht van Ikwildagaanbiedingen.nl. Elke dag om 12.00 uur in de middag komt 1Dagactie met een nieuwe dagaanbieding en vanaf dat moment heb jij tot de volgende dag 11.59 uur om van de dagaanbieding te profiteren.

De dagaanbiedingen van 1Dagactie zijn over het algemeen in te delen in de categorie, kleding. Op de website valt te lezen dat zij samenwerken met merken zoals: Puma, Walra, Zaccini en Muchachomalo. Naast kleding aanbiedingen staan zij ook bekend om de Boxspring aanbiedingen die dagelijks op de site te vinden zijn. Een dagaanbiedingen website zoals 1Dagactie heeft over het algemeen niets te klagen over klandizie. In het vervolg kijk ik naar de reviews die erover 1dagactie te vinden zijn.

Reviews 1Dagactie

Wanneer ik zoek op reviews komt als eerste de review website Truspilot naar boven. Dat is ook het geval wanneer ik op reviews 1dagactie zoek en dus bekijk ik eerst even wat daar de gemiddelde beoordeling is. Op Trustpilot.com zien we gelijk een verdeeld beeld over 1Dagactie.nl, zo geeft 35% 5 sterren en ook 35% die slechts 1 ster geeft. Dat maakt dat zij op basis van een maximum van 5 sterren een magere 3 sterren gemiddeld scoren. Dit alles is op basis van 51 reviews. Niet een heel goede score maar ook zeker geen slechte review score op Truspilot.com

Resultaat nummer 2 in Google is van Nederlandreview.nl en daar zien we dat er 5 mensen een review hebben geschreven. Eigenlijk zijn het maar 4 reviews, want een van de reviews is een spam bericht van iemand die zijn eigen werkzaamheden promoot. Zou dit de enige review website zijn die jij bekijkt, dan was je niet vrolijk geworden. De reviews zijn hier eigenlijk allemaal negatief.

Laten we ook nog even kijken naar het derde resultaat in Google en dat is review website Kiyoh.com. Op dezze website waar jij reviews kunt lezen is het beeld weer een stuk anders, hier zien we een positief beeld over 1Dagactie.nl. Natuurlijk zijn er ook hier negatieve resultaten te zien en dat zal ook niet veranderen, maar met een totaal score van een 8.2 op basis van ruim 700 reviews komen ze hier positief in het daglicht.

Verder kijken

Ben jij iemand die waarde hecht aan reviews van andere klanten? Ik zou willen adviseren verder te kijken dan je spreekwoordelijke neus lang is en niet afgaan op 1 of 2 negatieve reviews. Het lijkt mij goed om meerdere review websites te bekijken en te onthouden dat de meeste positieve ervaringen niet een review schrijven. Terwijl mensen met een negatieve ervaring wel sneller een review schrijven.

Met vriendelijke groet, John

Chat openen
1
💬 Hoi, kan ik jou helpen zoeken?
Hallo 👋
Kan ik jou helpen met het vinden van een aanbieding? Vertel mij welke aanbieding jij zoekt en ik ga voor jou zoeken. Ik ga mijn best doen zo snel mogelijk te reageren. Hulp vragen na 22.00 uur worden sowieso de volgende dag beantwoord.