Dagdeals

Er wordt maandelijks duizenden keren gezocht op het woord “dagdeals“. Het is een van de vele termen die gebruikt wordt voor het online fenomeen, de dagaanbieding. Wanneer je niet bekend met de term dagdeals dan zou ik zeggen lees vooral nog even verder en dan zal ik het een en ander uitleggen over deze term schijnbaar vaak wordt ingevuld in Google.

Dagdeals kom je over het algemeen alleen maar online tegen. Het gaat hier om aanbiedingen die in de meeste gevallen 24 uur lang geldig zijn. Het is normaal dat deze aanbiedingen  24 uur lang geldig zijn vandaar de term dagdeals, echter komt het soms voor dat een dag aanbieding meerdere dagen geldig is. De geldigheidsduur van deze aanbiedingen wordt mooi weer gegeven in de term. Dag staat voor de 24 uur geldigheid en deals is het Engelse woord voor aanbiedingen.

Waarom dagdeals?

Waarom dagdeals? Misschien kunnen of moeten we ons afvragen: Waarom geen dagdeals? Het internet is een wereld waarin we snel kunnen schakelen. Het is voor webwinkel  met behulp van de techniek heel makkelijk om zonder al te veel gedoe dagelijks een product in de aanbieding te doen. En natuurlijk is het een voordeel dat een webwinkel in tegenstelling tot een offline winkel 24 uur lang geopend is.

Wanneer een offline winkel dagdeals zou aanbieden, zou de aanbieding naar alle waarschijnlijkheid geen 24 uur geldig zijn. Een dagelijkse aanbieding  heeft ook veel aandacht in korte tijd nodig en dat is ook niet echt te doen voor de offline winkel. Het lijk mij duidelijk dat online in de webwinkel de beste plek is voor aanbiedingen die 24 uur geldig zijn.

Waar vind ik dagdeals?

Het mag nu inmiddels duidelijk zijn dat je dagdeals over het algemeen online vindt. Nu bestaat de online wereld uit vele websites en webwinkels en dat maakt het zoeken naar een dagelijkse aanbieding misschien lastig. Nu hoor ik je denken “Nee hoor zo moeilijk is het niet want we hebben Google.” Dat klopt we hebben Google  en ja Google wijst ons altijd goed de weg in de online wereld.

Wanneer je de term dagdeals invult bij Google en op enter klikt zul je veel resultaten tegen komen van websites die dag aanbiedingen hebben of tonen. De meeste resultaten zijn websites die een overzicht tonen van de deals van die dag. De daadwerkelijk aanbieders van de dagelijkse aanbieding staan wat lager in de zoekresultaten.

Dagdeals overzichten

De websites die een overzicht tonen van dagdeals worden ook wel dagaanbieding overzichten genoemd. Dit zijn websites waar alle of een gedeelte van alle deals van die dag verzameld zijn. Het voordeel van deze websites is dat je alle deals van die dag op een website kunt bekijken.

Tot wel 90% korting

Ja het is echt waar elke dag weer nieuwe dagdeals en soms loopt de korting op tot 90%. Heel soms, wanneer je geluk hebt staan er deals op die gratis zijn en dus 100% korting. Voor deze deals betaal je dan alleen de verzendkosten. Het moet gezegd worden, de 100% korting is uniek en komt dus niet vaak voor.

 

 

Pin It on Pinterest

Deel met je vrienden

Gun jij je vrienden ook voordeel? Deel de aanbiedingen met hen.